Πασ Οφη : Το πλούσιο στήθος της Διδασκάλου! (ΒΙΝΤΕΟ) - Sportdog.gr - Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.

Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Î'ίντεο: Η milf-αρα Μπέσυ Μάλφα σε φουλ ερεθιστικές στιγμές
Î'ίντεο: Η milf-αρα Μπέσυ Μάλφα σε φουλ ερεθιστικές στιγμές from sportdog.gr
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Ο οφη είχε δοκάρι με . Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. 83' αλλαγές για τον οφη. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο οφη είχε δοκάρι με .

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο οφη είχε δοκάρι με . 83' αλλαγές για τον οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Î'ίντεο: Η milf-αρα Μπέσυ Μάλφα σε φουλ ερεθιστικές στιγμές
Î'ίντεο: Η milf-αρα Μπέσυ Μάλφα σε φουλ ερεθιστικές στιγμές from sportdog.gr
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 83' αλλαγές για τον οφη. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο οφη είχε δοκάρι με .

83' αλλαγές για τον οφη.

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Ο οφη είχε δοκάρι με . 83' αλλαγές για τον οφη. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. 83' αλλαγές για τον οφη.

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Πέταξε το βυζί έξω η Σπυροπούλου! (Î'ΙΝΤΕΟ) - Sportdog.gr
Πέταξε το βυζί έξω η Σπυροπούλου! (Î'ΙΝΤΕΟ) - Sportdog.gr from sportdog.gr
83' αλλαγές για τον οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη είχε δοκάρι με . Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη.

83' αλλαγές για τον οφη.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 83' αλλαγές για τον οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη είχε δοκάρι με . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. Tις προηγούμενες ημέρες το prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο οφη βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη κα. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.

Πασ Οφη : Το πλούσιο στήθος της Î"ιδασκάλου! (Î'ΙΝΤΕΟ) - Sportdog.gr - Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης των «ζωσιμάδων» μεταξύ του πασ γιάννινα και του οφη. 83' αλλαγές για τον οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.